Mi magyarok nagyon szerencsések vagyunk, ha az utazásról, kirándulásról van szól, hiszen Magyarországon ezernyi csodaszép helyet fedezhetünk fel. Vagyis ki sem kell tennünk a lábunkat az országból, hogy nagyszerű helyeket ismerhessünk meg.

Ha a Dél-Dunántúl felé vennénk az irányt, feltétlenül ejtsük útba Pécs városát, ahol Világörökségi helyszínek is várnak, valamint török kori emlékek és persze finom borok a közeli Villányról. Pécs mellett találjuk Pogány települést, ahol az elmúlt években egy nagyszabású, különleges turisztikai projekt valósult meg. A természetközeli élménypark emlékezetes kikapcsolódást kínál gyermekes családoknak, felnőtteknek egyaránt. A komplexum magában foglal egy szállodát, több hektáros élményparkot és konferenciatermet is, így üzleti utazóknak is érdemes felkeresni.

A Zsályaliget Pogány településen egy igazi gyöngyszem, szép példája a sikeres vidéki turisztikai fejlesztéseknek, amely hozzájárul a település turisztikai vonzerejének fellendítéséhez és még munkát is ad több helyi lakos számára is.