Bizonyára mindenki volt már olyan élethelyzetben, amikor úgy érezte egyedül nem tud megbirkózni a problémáival és segítségre van szüksége. 

Időről időre lehetnek ilyen nehezebb periódusaink az életünkben. Egy munkahelyváltás, egy szakítás, kiégés vagy valamilyen nem várt probléma az életünkben próbára teszi lelki állóképességünket. Ilyenkor lehet érdemes pszichológushoz fordulni, akivel átbeszélhetjük az elakadásainkat, szorongásainkat, félelmeinket. Bajnai Nóra II. kerületi pszichológus fő szakterülete a kiégés, a sportpszichológia, a stresszkezelés és a párkapcsolati problémák megoldása. Külső szemlélőként objektíven lát rá a problémára, ezért jó tanácsokat tud adni, hogyan álljunk fel saját erőnkre támaszkodva a „padlóról” és nyerjük vissza lelki egyensúlyunkat. Érdemes észben tartani, hogy minden nehézség egyben óriási tanulság is az életünkben, amelyeket leküzdve nő az önbizalmunk, önértékelésünk.

A szakember 2013-ban szerezte meg pszichológus diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján.