Ma már egyre több ember számára nyilvánvaló, milyen fontos az élethosszig tartó tanulás. A munkahelyváltás, a folyamatos változás szükségessé teszi új készségek, szakmák, képességek elsajátítását.

Ezért egyre több felnőttképzéssel foglalkozó intézmény jön létre, melyek lehetőséget adnak új szakmák megtanulására, hogy versenyképesek maradjunk a munkaerőpiacon. A nagyszámú érdeklődések miatt számtalan felnőttképző intézmény közül választhatunk, amelyek sokféle képzési lehetőséget kínálnak. A Learning Innovation vállalkozás a 2001. évi CI. törvény szerint akkreditált (AL-2726)majd felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvénynek megfelelően 2014-től engedéllyel rendelkező felnőttképzési intézmény

A felnőttképzés keretében elérhető képzések kínálatát folyamatosan bővítik az oktatók észrevétele valamint az ügyfelek igényei alapján. A Learning Innovation számára fontos a kiemelkedő színvonal biztosítása és a partnerközpontúság, amit mintegy 1500 sikeresen lezajlott képzés több, mint 2400 elégedett résztvevőjének pozitív visszajelzései is megerősítenek.