Egyre több munkáltató szembesül azzal a ténnyel, hogy a hazai piacon bizony jelentős munkaerőhiány van. Az állásajánlatok mennyisége meghaladja a dolgozni vágyók számát, új kollégákat pedig csak a legkiválóbb ajánlatokkal tudnak magukhoz csábítani a foglalkoztatók. A hosszú és költséges toborzás folyamatát célszerűbb inkább profikra bízni.

A magyar tulajdonú Jobtain Kft. munkaerő közvetítő és kölcsönző vállalata immár 20 éve tevékenykedik az állást, illetve a dolgozókat keresők szolgálatában. A gazdasági válságtól a pandémiáig és számos egyéb különleges piaci folyamat tapasztalataiból építkező cég megbízható és gyors megoldást kínál megbízói számára.

Napi több, mint 2000 kölcsönzött munkavállalójuk és hatalmas adatbázisuk garanciát jelent az eredményességre. Országhatáron belül és kívül is toborozzák a potenciális munkaerőt céges partnereik számára. Irodáik Erdélyben és Kárpátalján is várják a munkát keresőket. A világ tendenciáinak megfelelően pedig nemrég megkezdték az ázsiai munkaerő közvetítést is.