Nőnek lenni manapság egyszerre jelent igazi kihívást és nagy megtiszteltetést. A nők szervezete egy finoman hangolt rendszer, amit a mai világban sok minden kibillenthet az egyensúlyából. Manapság azért is nehéz nőként helytállni, mert nem csak anyaként és feleségként kell helytállni, hanem a munkahelyen is számtalan elvárásnak kell megfelelni. 

Rohanó világunkban nem jut elegendő idő megélni a nőiséget, ahogy arra sincs, hogy odafigyeljünk magunkra, főként ha már egy-két kismanó is körülöttünk szaladgál – írja Szarvas Nikolett Diána természetgyógyász, fitoterapeuta és biomérnök,  a HerbClinic vezetője. Nikolett célja, hogy bemutassa a gyógynövények jótékony hatásait.

A Természetgyógyász a családban – Nők kézikönyve mondhatni kötelező olvasmány, amely nem hiányozhat a természetes gyógymódok iránt érdeklődők könyvespolcáról. A könyv azért született meg, hogy segítségével megérthető legyen a női ciklus lefolyása és a női szervezet változásai. Biztos alapot nyújt ahhoz, hogy a nők képesek legyenek önmaguk is kezelni a kisebb hormonális problémákat a természet és a hatha jóga segítségével.