Nagyjából egy vállalat sem engedheti meg magának, hogy hosszú időre munkaerő nélkül maradjon. Felgyorsult világunkban ez akár a fennmaradást is veszélyezteti, ráadásul előfordulhat az is, hogy egy-egy időszakos feladatra vagy szezonmunkára a dolgozók nagy létszámú felvételére van szükség.

Új munkaerőt keresni többféle módon is lehet. Ismerősi körből, álláshirdetés útján, expo kiállításokon és még megannyi lehetőség van. A legbiztosabb azonban az, ha profikra bízzuk a toborzást. A szakértő HR szolgáltatók megfelelő háttérrel és megbízhatóan hatékony módszerekkel dolgoznak. Az idén 20. éve fennálló Jobtain Kft. hazánk egyik legtöbb tapasztalattal rendelkező munkaerőkölcsönző vállalata. Fő tevékenységük a munkaerő kölcsönzés- és közvetítés, ezzel párhuzamosan pedig a munkaerőhiánnyal küzdő nagynevű partnereik teljes körű HR kiszolgálása. 

A Jobtain-nél a munkaerőpiac mindkét oldala megtalálhatja a számítását, akár munkaerőt, akár állást keres. Szolgáltatási körük nemrég a külföldi fizikai munkaerő toborzás és a teljes körű HR tanácsadással is bővült, így mostanra minden foglalkoztatással kapcsolatos kérdésre van megoldásuk.