A felnőttképzést sokféle bonyolult jogszabály szabályozza, nehéz eligazodni a szabályozás útvesztőiben. Azonban egy felnőttképzéssel foglalkozó vállalkozásnak elengedhetetlen, hogy kiigazodjon a sokféle jogszabályok között.

Dr. Zsuffa Ákos (FVSZ elnök) szakterülete a felnőttképzés jogi kereteit meghatározó jogszabályok. E mellett a PractiWork nevű találmány egyik alapítója, mely a kékgalléros munkaerő kiválasztásával, megtartásával és képzésével foglalkozik. A találmány értékét mutatja, hogy bekerült a TOP100 magyar találmány közé.

A szakember a kompetencia- és személyiségalapú mérésben és értékelésben hisz. Meggyőződése ugyanis, hogy hogy ez segíti legjobban az adott munkaerő beválását egy munkahelyen és munkakörben.

Zsuffa Ákos közel huszonegy éves oktatói tapasztalattal rendelkezik, melyet kiegészít egy tucatnyi tréning és konferencián tartott előadása is. Ezen felül mintegy másfél évtizede aktívan tevékenykedik a projekttervezés- és projektmenedzsment több területén is, mint például a pályázatírás, pályázati előértékelés vagy monitoring.